Bewoners Internet

Bewoners Internet biedt u vrijheid! In alle kamers, wooneenheden én overige ruimtes is een betrouwbaar draadloos netwerk beschikbaar. U ontvangt eenmalig een code waarmee u met al uw apparaten (laptops, tablets, smartphones) kunt inloggen. Zo bent u in een aantal stappen veilig online! Surfen, mailen, chatten of Skypen? Het kan allemaal!

Klantenservice

Te ingewikkeld, denkt u? Geen probleem, we helpen u graag. Zo vindt u hier de antwoorden op alle veelgestelde vragen en kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Bovendien kunt u, door op deze site in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, op ieder moment inzicht krijgen in uw abonnement of de dienst stopzetten.

Wat kunt u van ons verwachten?

U heeft het vast weleens gehoord: maak niet zomaar gebruik van een openbaar WiFi netwerk. Een terecht advies, want veel (dikwijls gratis) aangeboden draadloze netwerken zijn niet betrouwbaar ingericht. Bewoners Internet biedt u een optimaal veilige verbinding! Daarnaast is het eenvoudig om in te loggen: u ontvangt van ons een unieke code. Deze geeft u eenmaal in op uw laptop of ander mobiel apparaat. Vanaf dat moment kunt u altijd en overal online!

U wilt snel kunnen surfen of bestanden versturen. En wellicht beschikt u over meerdere apparaten zoals een laptop én een smartphone. Dat is geen enkel probleem. Het draadloze netwerk van Bewoners Internet is hier volledig op berekend!

Het WiFi netwerk van Bewoners Internet is in alle ruimtes beschikbaar. Dus op uw kamer, maar ook in het ontmoetingscentrum en bijvoorbeeld de gang. U kunt dus overal gebruikmaken van de dienst!

Heeft u vragen tijdens of over het gebruik van het draadloze netwerk? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via het contactformulier, maar uiteraard ook per telefoon. Op werkdagen tussen 09:00u en 17:00u* beantwoorden onze medewerkers graag uw vragen.

*uitgezonderd feestdagen

©2024 Wentzo Wireless | KvK: 08137187 | helpdesk@wentzo.com | Klantenservice: 088 08 08 181